Email

info@muayboran.nl

Openingstijden

Maandag t/m ZaterdagMuayboran .nl is een initiatief van Pendekar Gym en Chi Academy.

Onze lessen van Pahuyuth staan onder leiding van meester in Pahuyuth, Kru Roy Portier en diens assistenten (Kru betekent meester in het Thais).

Wij brengen Pahuyuth Muay Boran is de meest effectieve vorm. Dat wil zeggen gericht op doeltreffendheid en realiteit. Centraal binnen onze lessen staan respect, vriendelijkheid, veiligheid en een prettige sfeer met een Boeddhistische inslag.

Sawadee Krahb
Chewing Lam – Chi Academy

Over Kru Roy Portier – Pendekar Rotterdam
Kru Roy Portier, meester in Muay Thai, Muay Boran en Krabi Krabong, is de animator en oprichter van Pendekar Rotterdam. Kru Portier is oa. opgeleid in Bangkok-Thailand en heeft veel ervaring in zowel wedstrijd als recreatieve begeleiding. Hij en zijn team doen tevens het management van de A-klasse kampioenen en B-klasse vechters. Kru Portier is verantwoordelijk voor de opleiding van vele vechters en trainers.

Kru Portier
Ga altijd uit van je eigen kracht, begint altijd bij jezelf bij alles wat je doet of denkt, respecteer anderen, en probeer hen te begrijpen, wat dus impliceert dat je nooit te snel moet oordelen over anderen.

Heel belangrijk is het ’Mue’ gevoel, het eenheidsgevoel. Het dient een levenswijze te worden, maar vooral zou je het leuk moeten vinden om bezig te zijn met Pahuyuth, het verdiepen in de materie met voldoende doorzettingsvermogen. Dit alles zal snel verdwijnen, zodra Pahuyuth niet meer als leuk wordt ervaren.

Pahuyuth, is voor mij een passie, de gedachte dat ik dit gevoel mag beleven, met elke nieuwe dag die ik krijg, doet mij verlangen naar morgen.

Jai Yen, Chok Dee “Kalm Hart en Veel Geluk

Kru Roy Portier.

Niet omdat het moeilijk is durven we niet, maar omdat we niet durven is het moeilijk!